Приватбанк оскаржить припинення кредитного боргу заводу Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк оскаржить припинення кредитного боргу заводу Коломойського

Фондовий ринок
278
Північний Апеляційний суд 14 квітня відхилив апеляційну скаргу Приватбанку і залишив у силі рішення суду попередньої інстанції, яким визнано припиненими зобов’язання АТ «Нікопольський завод феросплавів» Ігоря Коломойського за одним з кредитних договорів. Банк подає касацію.
Про це повідомляє пресслужба банку.
«Приватбанк подає касацію на рішення Північного апеляційного господарського суду, який 14 квітня відхилив апеляційну скаргу АТ КБ «Приватбанк» і залишив у силі рішення Господарського суду м. Києва у справі № 910/14 224/20, яким визнано припиненими зобов’язання АТ «Нікопольський завод феросплавів» щодо одного з кредитних договорів.
На рішення у такій справі посилалися відповідачі в Канцлерському суді штату Делавер при розгляді позову Приватбанку проти його колишніх власників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова про відшкодування збитків в сотні мільйонів доларів, заподіяних Приватбанку в 2016 році", — йдеться в повідомленні.
У банку нагадали, що розгляд такої справи «по суті проходив з нетиповою швидкістю» — підготовче провадження у справі було закрито 20.01.2021 р., а розгляд справи по суті було призначено на п’ятницю 22.01.2021 р. і завершено в той же день.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас