Україна має капіталізувати досвід у сфері розвитку космічних технологій — Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна має капіталізувати досвід у сфері розвитку космічних технологій — Кабмін

Казна та Політика
300
Україна має великий досвід у сфері розвитку космічних технологій та створення сучасних ракетних комплексів, і повинна капіталізувати його відповідно до сучасних вимог і світових тенденцій.
Про це йдеться в привітанні Кабінету міністрів в Facebook з нагоди Дня працівників ракетно-космічної галузі України.
«Своєю працею вони зміцнюють престиж нашої держави в світі, сприяють науково-технічному розвитку суспільства, а також виконують важливі стратегічні завдання, підвищуючи обороноздатність країни», – йдеться в привітанні.
«Уряд розуміє важливість розвитку ракетно-космічної галузі та приймає відповідні рішення. Зокрема, цьогоріч Кабінет міністрів затвердив концепцію науково-технічної космічної програми України на 2021-2025 роки. Затверджено основні умови реалізації такого важливого проекту як запуск власного супутника дистанційного зондування Землі «Січ-2-1». Знято заборону на здійснення космічної діяльності приватними підприємствами, що відкриває нові можливості приватним компаніям і міжнародним інвесторам. Робляться кроки для державної підтримки ракетобудування», – сказано в повідомленні.
Прем’єр-міністр і урядова команда побажали працівникам ракетно-космічної галузі міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів і нових досягнень.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас