LG пообіцяла три роки оновлень для своїх смартфонів після того, як піде з ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG пообіцяла три роки оновлень для своїх смартфонів після того, як піде з ринку

Технології&Авто
322
У минулий понеділок, 5 квітня, компанія LG Electronics Inc. (LG) оголосила про згортання бізнесу смартфонів. Через деякий час південнокорейський виробник оприлюднив додаткову інформацію, що стосується цього рішення.
Відразу після повідомлення LG про відхід з ринку стільникових апаратів з’явилися відомості, що компанія продовжить випускати оновлення і патчі безпеки для своїх пристроїв. Більш того, говорилося, що LG навіть оновить деякі смартфони до Android 12. Тепер компанія офіційно поділилася планами щодо наявних апаратів.
Протягом цього кварталу LG продовжить виробляти смартфони відповідно до умов контрактів з партнерами та операторами зв’язку. Повністю закрити цей напрямок бізнесу планується до кінця липня.
Компанія оголосила, що всі смартфони преміального рівня, що перебувають в експлуатації, отримають до трьох редакцій операційної системи Android з дати покупки. Це означає, що програмну платформу низки пристроїв LG буде оновлювати протягом трьох років.
Зокрема, три комплексні апдейти ОС гарантовані для смартфонів, куплених в 2019 році і пізніше. Йдеться про апарати сімейств G Series, V Series, Velvet і Wing.
Тим часом деякі моделі 2020 року, такі як LG Stylo і K Series, отримають два оновлення операційної системи.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас