Реконструкція доріг за програмою «Велике будівництво» стартувала у всіх регіонах України - заступник голови ОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Реконструкція доріг за програмою «Велике будівництво» стартувала у всіх регіонах України - заступник голови ОП

Казна та Політика
254
Роботи з реконструкції автомобільних доріг за програмою «велике будівництво» стартували у всіх регіонах України.
Про це повідомив заступник голови офісу президента (ОП), координатор «великого будівництва» Кирило Тимошенко.
«Цього року продовжуємо будівництво. Вже зараз, думаю, якщо поїдете дорогами, трасами України, побачите, що у всіх регіонах вже почалася реконструкція доріг, старих доріг, до яких не доходили дуже багато років», — заявив Тимошенко.
Крім того, за його словами, в поточному році планується відкриття «флагманських проєктів», таких як Запорізький міст і траса М-30 Стрий-Ізварине.
Нагадаємо, в грудні 2020 року президент України Володимир Зеленський заявив, що в 2021 році, в 30-ту річницю Незалежності України, в рамках програми «Велике будівництво» планується відкрити найдовшу трасу в країні – М-30 — від Стрия Львівської області до Ізвариного Луганської області.
«Вся наша філософія спрямована на об’єднання України, і саме про це йдеться. Ми хочемо об’єднати захід і схід однією великою швидкісною дорогою, яка називається М-30. Це буде найдовша дорога в Україні – 1400 км. Вона буде йти зі Стрия, але доходитиме поки що тільки до Покровська, тому що 200 км цієї дороги — на тимчасово окупованій частині Луганської області», — зазначив тоді голова держави.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас