«Інтерпайп» має намір випустити нові єврооблігації на $300 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Інтерпайп» має намір випустити нові єврооблігації на $300 млн

Фондовий ринок
225
Міжнародна вертикально інтегрована трубно-колісна компанія (ТКК) «Інтерпайп» має намір випустити нові євробонди на $ 300 млн.
Такі плани компанії містяться в оприлюдненому в четвер у системі розкриття інформації НКЦПФР повідомленні ПАТ «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод» («Інтерпайп НТЗ», Дніпро) з приводу схвалення 7 квітня поточного року наглядовою радою підприємства значних угод.
Згідно з документом, наглядова рада дала згоду на здійснення товариством значного правочину з надання поручительства і, відповідно, дала згоду на укладення окремого договору поручительства (individual suretyship deed) між товариством як поручителем і трастовою компанією Madison Pacific Trust Limited (Гонконг) як довірчим керуючим випущеними облігаціями.
У документі наведено перелік пов’язаних компаній, які будуть відповідати за зобов’язаннями планованих до випуску облігацій.
Передбачається, що холдингова компанія «Інтерпайпу» Interpipe Holdings Plc. випустить і розмістить на міжнародних ринках капіталу облігації на загальну основну суму, що не перевищує $ 300 млн з процентною ставкою, що не перевищує 8% річних, і терміном погашення не більше п’яти років.
Раніше керівництво «Інтерпайпу» заявляло, що розглядає можливість випуску нових євробондів.

Довідка Finance.ua:

  • «Інтерпайп» — українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукція компанії постачається в понад 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи.
  • У структурі компанії п’ять промислових активів: «Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)», «Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)», «Інтерпайп Ніко-Тьюб», «Дніпропетровський Втормет» і електросталеплавильний комплекс «Дніпросталь» під брендом «Інтерпайп Сталь».
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас