Jeep презентувала оновлений позашляховик для Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jeep презентувала оновлений позашляховик для Європи

Технології&Авто
2569
Компанія Jeep презентувала оновлену версію позашляховика Compass для ринку Європи.
Про це повідомляє пресслужба виробника.
Варто зазначити, що ця модель є дуже важливою з точки зору бізнесу. Минулого року на Compass припало понад 40% всього продажу компанії у Європі.
У процесі рестайлінгу дизайнери зробили вигляд новинки більш агресивним за рахунок рубаних граней у стилі великих моделей бренду. Для новинки будуть запропоновані кілька варіантів оформлення передньої частини, а також широкі можливості для персоналізації. Фари стали тонші та повністю світлодіодні. Повністю змінилася форма бамперів.
Jeep презентувала оновлений позашляховик для Європи
Що стосується салону, то відтепер він має більш сучасний та практичний вигляд. Над торпедою розташувався «планшет» інфо-розважальної системи Uconnect 5 діагоналлю 8,4 або 10,1 дюйма, а перед водієм розташовується цифровий екран діагоналлю 10,25 дюйма. Мультимедіа працює в 5 разів швидше попередника, підтримує бездротовий доступ до Apple CarPlay і Android Auto.
Оновлений Jeep Compass буде запропонований в п’яти комплектаціях — Sport, Longitude, Limited, S та Trailhawk, з п’ятьма варіантами силових агрегатів — бензинових, дизельних та гібридних PHEV, з трьома коробками передач — 6-ступінчастою МКП, роботизованою DDCT та 6-ступінчастою АКП, а також з переднім або повним приводом.
Jeep презентувала оновлений позашляховик для Європи
У лінійку двигунів як і раніше входить дизель 1.6 MultiJet II (130 к.с.), бензинова «турбочетвірка» 1.3 (130 або 150 к.с.) і гібридна силова установка (190 або 240 к.с.). Гібридна версія на одній електротязі проїжджає близько 42 км. Ціна базової комплектації складе від 36 100 євро.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас