Кабмін скасував ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін скасував ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру

Казна та Політика
332
Кабмін скасував рішення про ліквідацію як юридичних осіб територіальних органів Держгеокадастру та скасував заплановане скорочення чисельності працівників відомства.
Про це йдеться у постанові уряду № 301 від 5 квітня, оприлюдненій на Урядовому порталі.
«Відмінити рішення про ліквідацію як юридичних осіб публічного права територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру за переліком згідно з додатком», — йдеться, зокрема, у постанові.
«Для забезпечення громадян якісними послугами замість ліквідованих управлінь будуть створені територіальні органи Держгеокадастру як структурні підрозділи центрального апарату.
Це рішення, паралельно з передачею земель громадам, є кроком до перетворення Держгеокадастру в орган, який надаватиме громадянам якісні сервісні послуги та працюватиме над наповненням кадастру", — заявив у листопаді 2020 року голова Держгеокадастру Роман Лещенко (на сьогодні – міністр Мінагрополітики).
Нагадаємо, у листопаді 2020 року Кабмін прийняв постанову, яка передбачає ліквідацію як юросіб публічного права низки територіальних органів Держеокадастру і утворення замість них терорганів як структурних підрозділів апарату відомства.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас