Жіноче лідерство 2021: Альона Андронікова у числі переможниць рейтингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жіноче лідерство 2021: Альона Андронікова у числі переможниць рейтингу

Рекламний ринок
129
Весь інститут лідерства зараз проходить безпрецедентну перевірку. Нова реальність поставила перед очільниками бізнесів велику кількість викликів, серед яких необхідність швидко трансформувати компанії, очолити та скерувати зміни в них, мотивувати співробітників та допомогти їх адаптації до нових умов. І спеціалістки, які увійшли у рейтинг «Жіноче лідерство 2021» видання WoMo, довели, що успішно впоратись з цими змінами та вивести бізнес на новий рівень навіть за складних умов — можливо. Серед переможниць дослідження і Group CEO Moneyveo Альона Андронікова.
Жіноче лідерство 2021: Альона Андронікова у числі переможниць рейтингу
НагородаWoMo — проєкт, який спеціалізується на матеріалах про гендерну проблематику, про успішні бізнес-кейси і проєкти, що перевертають життя людей. З 1 лютого по 15 березня 2021 року редакція видання проводила опитування серед читачів щодо того, хто з представниць бізнесу найкраще проявив свої лідерські якості у минулому році. У лонг-лист рейтингу увійшли засновниці і власниці компаній, підприємниці з сектора малого та середнього бізнесу, СЕО, очільниці благодійних організацій, які розвивають соціальні проєкти, представниці сфер спорту і культури.
Окрім голосування, на формування результатів дослідження вплинула оцінка редакційної колегії. Вона враховувала такі критерії, як показники бізнесу, репутація і вплив, розвиток кар’єри, досягнення за останній рік.
В результаті у рейтинг «Жіноче лідерство 2021» увійшли Анастасія Усачева, фінансовий директор Кеrnеl, Ольга Руднєва, директорка фонду Олени Пінчук, Альона Гудкова, засновниця благодійного маркету «Кураж Базар», Юлія Бадрітдінова, генеральний директор McDonald’s Україна тощо. І, звичайно, почесне місце у ньому зайняла Group CEO Moneyveo Альона Андронікова. Адже завдяки Альоні та розробленій нею інноваційній стратегії відбулось масштабування та зростання нашої компанії. Упродовж останніх кількох років під її керівництвом Moneyveo виросла у 10 разів і вийшла на міжнародний ринок, розширила портфель кредитних продуктів та запровадила багато технологічних інновацій, трансформувала рівень соціальної відповідальності та запровадила нові благодійні активності.
Ми щиро вдячні Альоні за її компетентність, лідерські якості та здатність мотивувати. Та точно знаємо — попереду нашу CEO та всю компанію чекає багато нових перемог!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас