ПУМБ визнано лідером номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар»! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ визнано лідером номінації «Опора МСБ» рейтингу «Фінансовий Оскар»!

Кредит&Депозит
26
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) за результатами 2020 року зайняв лідируючі позиції одразу у чотирьох номінаціях рейтингу «Фінансовий Оскар».
Так, вже другий рік поспіль банк стає переможцем у номінації «Опора МСБ» за досягнення у сфері кредитування й обслуговування малого та середнього бізнесу, а також посідає друге місце у номінації «Аграрний банк» за високі результати і помітну активність у сфері підтримки та фінансування проектів агросектора. Крім того, як вибір корпоративного сектору країни і здатність забезпечити стабільну й якісну роботу, ПУМБ цього року увійшов і до ТОП-3 номінації «Партнер великого бізнесу».
Особливої уваги також варта і номінація «Банкір року», у якій Голову Правління ПУМБ Сергія Черненко було відзначено почесним другим місцем.
Рейтинг «Фінансовий Оскар» складений виданням «Бізнес». З року в рік він традиційно оцінює та визначає лідерів фінансового ринку у два етапи, перший з яких передбачає відбір претендентів експертами на основі фінансових показників, а другий – шляхом відкритого голосування на сайті видання, де кожен бажаючий, спираючись на свій досвід та знання ринку, може віддати свій голос за той чи інший банк.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас