Локдаун у Києві: як і де отримати спеціальні перепустки на транспорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Локдаун у Києві: як і де отримати спеціальні перепустки на транспорт

Казна та Політика
2024
Від 5 квітня у Києві і маршрутки, і тролейбуси, і метро, й інші види громадського транспорту, працюватимуть за спеціальними перепустками пасажирів.
Про особливості столичного локдауну під час ефіру ТСН розказав перший заступник голови міської державної адміністрації Микола Поворозник.
«1 квітня буде визначено порядок отримання перепусток для (в першу чергу) працівників критичної інфраструктури: це стосується медицини, транспорту, соціальних працівників, житлово-комунального господарства, рятувальників, військових та поліції. Перевозити пасажирів буде громадський транспорт, який від 5 квітня переходить в спеціальний режим роботи», — розказав Поворозник.
Вся транспортна інфраструктура міста працюватиме, але тільки для пасажирів зі спеціальними перепустками.
«Підприємці будуть отримувати перепустки в департаменті підприємництва міської адміністрації, медична галузь — в департаменті медицини в районних адміністраціях. У нас вже є відпрацьовані правила видачі перепусток, вся інформація буде опублікована. За три дні ми зможемо забезпечити перепустками всіх, хто від ранку 5 квітня повинен вийти на роботу для забезпечення життєдіяльності міста», — зазначив заступник голови КМДА.
Нагадаємо, влада Києва раніше прийняла рішення посилити карантин в місті з 20 березня по 9 квітня включно.

Довідка Finance.ua:

  • Керівники установ, підприємств, закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу, кому можливо, надати відпустки.
  • Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку. Як, власне, повинні працювати з 20 березня.
  • З 20 березня заборонені: робота закладів культури (закриті кінотеатри, театри, музеї, концертні зали); робота ТРЦ, крім продуктових магазинів, аптек, зоомагазинів, магазинів з продажу засобів гігієни і побутової хімії.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас