ПриватБанк сподівається на якнайшвидший розгляд апеляції та відновлення конкурсу з відбору голови правління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк сподівається на якнайшвидший розгляд апеляції та відновлення конкурсу з відбору голови правління

Особисті фінанси
19
ПриватБанк сподівається на скоріший розгляд Північним апеляційним господарським судом апеляційної скарги банку на ухвалу Господарського суду м. Києва у справі № 910/2410/21 про забезпечення позову, якою ПриватБанку та Кабінету Міністрів України заборонено обрання та призначення голови правління банку.
Як повідомила прес служба банку, перенесення з 31 березня на 14 квітня 2021 року розгляду судом оскаржуваної ухвали залишає в силі блокування можливості здійснення конкурсного відбору голови правління державного банку, що є дестабілізуючим фактором розвитку банку.
Нагадаємо, 26 лютого 2021 року ПриватБанк подав апеляційну скаргу на ухвалу Господарського суду м. Києва від 24 лютого 2021 року про забезпечення позову до банку та уряду від первинної профспілкової організації працівників ПриватБанку шляхом заборони вчиняти будь-які дії з обрання та призначення голови правління ПриватБанку.
Проведення конкурсного відбору топ менеджменту державних банків є обов’язковою умовою функціонування системи корпоративного управління, зафіксованої у Стратегії розвитку державних банків та відповідних нормах законодавства.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас