Компанія Ford зупинила продаж домашніх зарядних станцій для електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ford зупинила продаж домашніх зарядних станцій для електромобілів

Технології&Авто
912
Ford припинила продаж фірмових домашніх зарядних пристроїв Level 2 для електромобіля Mustang Mach-E після того, як виявила, що деякі з них не працюють. На проблему звернуло увагу видання Automotive News. Вона полягає в тому, що зарядний пристрій довільно повідомляє про несправності та зупиняє процес зарядки.
Ford заявляє, що несправність не загрожує безпеці користувачів пристрою. Однак, компанія припинила продаж домашніх зарядних станцій вартістю $800 до того моменту, поки не знайде розв’язання проблеми. Власники Mustang Mach-E і надалі можуть заряджати свої автомобілі від розеток, що видають струм з напругою 120 або 240 В.
Зарядний пристрій Ford Level 2 здатний за годину зарядки забезпечити електромобілю запас ходу близько 45 км. Наприклад, година зарядки від розетки забезпечує запас ходу в 32 км. Це далеко не єдина проблема, яку має Mustang Mach-E. Хоча по Північній Америці вже колесить понад 4000 автомобілів цієї моделі, відвантаження деяких електрокарів з ранніх партій було відкладено з метою додаткової перевірки якості, а кілька десятків машин були відкликані через ослаблені болти підрамника.
За матеріалами:
Ampercar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас