Google доповнить голосового асистента функцією зберігання призначених для користувача даних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google доповнить голосового асистента функцією зберігання призначених для користувача даних

Технології&Авто
279
Портал Engadget з посиланням на 9to5Google розповів про тестування Google нової функції для свого голосового помічника. За її допомогою користувачі отримають можливість збереження різної інформації безпосередньо в Google Assistant. Це стало відомо із закритої бета-версії додатку для Android.
Згідно з опублікованою інформацією, можна буде зберігати статті, книги, контакти, події, квитки, місця, плейлисти, списки продуктів, рецепти, нагадування, відео та вебсайти в пам’ять Google Assistant за допомогою голосової команди. Список підтримуваного контенту набагато більший.
Збережені елементи будуть знаходитися в окремій стрічці всередині програми Google Assistant поряд з картками «Старі спогади» і «Сьогодні». Також можна буде голосом відстежувати статус рейсу, відправлення та багато іншого. Така централізованість чимось нагадує концепцію з Google TV, де пошук і підбір контенту відбувається одночасно з усіх онлайн-майданчиків.
Тим не менш, такий розвиток Google Асистента може допомогти користувачам тримати всю потрібну інформацію в одному місці і бути більш організованими.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас