Apple посилює безпеку для запобігання витокам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple посилює безпеку для запобігання витокам

Технології&Авто
248
Як повідомляє видання The Information, Apple оновила внутрішні протоколи безпеки, щоб скоротити кількість випадків крадіжки інтелектуальної власності. З цією метою американська компанія забороняє партнерам збирати біометричні дані своїх співробітників.
У повідомленні йдеться, що Apple вимагала від виробничих партнерів посилити використання камер спостереження на виробничих підприємствах, а також оновити системи стеження за обладнанням компанії на етапі виробництва. Крім того, американська корпорація заборонила їм збирати скани облич і відбитки пальців співробітників, які відвідують виробництво.
Цікаво, що ця вимога не поширюється на більш ніж мільйон заводських робітників, що займаються складанням «яблучної» продукції. Замість цього Apple зобов’язує своїх партнерів перевіряти наявність судимості у цих співробітників. При цьому компанія зазначає, що не просить постачальників збирати біометричні дані своїх співробітників.
«Якщо постачальник бажає збирати біометричні дані своїх співробітників в рамках власних протоколів безпеки, він повинен робити це відповідно до закону», — заявив представник Apple.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас