Таскомбанк розпочав фінансування МСБ за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк розпочав фінансування МСБ за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Кредит&Депозит
30
Таскомбанк розпочав фінансування МСБ за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%»
АТ «Таскомбанк» нарощує темпи фінансування підприємців в рамках державної програми підтримки малого та середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%».
Без розвитку малого і середнього бізнесу, складно уявити зростаючу економіку. Завдяки поєднанню інструментів зменшення вартості кредиту для позичальника і зниження ризиків для банку, програма «Доступні кредити 5-7-9%» дійсно може оживити кредитний ринок, дати новий імпульс розвитку бізнесу в країні і поверненню підприємців в Україну. Ключова перевага програми «Доступні кредити 5-7-9%», безумовно, низька процентна ставка. І це унікальна можливість для бізнесу значно знизити навантаження на виплату відсотків, направивши заощаджені кошти на розвиток своєї справи.
Нині Таскомбанк активно фінансує підприємства у рамках державної ініціативи, нарощуючи портфель клієнтів, успішно реалізований під дану програму. Позики підприємствам малого та середнього бізнесу видано на поповнення обігових коштів та на рефінансування існуючої заборгованості за кредитами. Наразі Таскомбанк активно співпрацює з клієнтами МСБ, та має намір і надалі збільшувати обсяги кредитування малого та середнього бізнесу.
«Ми можемо впевнено констатувати, що державна програма працює й дозволяє банку істотно розширювати фінансування бізнесу. Державна підтримка вкрай важлива для малих та середніх підприємств, особливо в умовах пандемії. Кошти, які отримують підприємці, допоможуть їм швидше подолати наслідки карантину та надалі розвивати бізнес. Банк планує активно фінансувати вітчизняні підприємства за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». І ми бачимо перспективи у розвитку цього напрямку співпраці з підприємцями», – зазначив Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк» Олег Поляк.
Нагадаємо, Таскомбанк є учасником державної програми підтримки малого та середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%» з травня 2020 року. Програма передбачає фінансову допомогу шляхом здешевлення кредитів через державну компенсацію відсоткової ставки за кредитами в національній валюті.
Відзначимо, що скористатися умовами державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» можуть будь-які підприємства, що відповідають вимогам постанови Кабінету Міністрів. Зокрема, доступ до програми можуть отримати компанії з річним доходом не більше 20 млн грн. Розмір наданої ставки залежить від розміру бізнесу і терміну його діяльності.
За більш детальною інформацією звертайтесь до контакт центру Банку за телефоном: 0 800 503 580 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України).
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас