Укрзалізниця повідомила, чи обмежуватиме висадку та посадку в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця повідомила, чи обмежуватиме висадку та посадку в Києві

896
Укрзалізниця не обмежуватиме висадку та посадку в Києві. Про це повідомили в компанії.
Згідно з протоколами рішень позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, не встановлено спеціальних обмежень на висадку та посадку пасажирів у Києві та Київській області, а також у Сумській та Одеській областях.
Це означає, що перелік областей, у яких діють обмеження для пасажирів залізниці, залишається незмінним: Івано-Франківська, Чернівецька, Житомирська та Закарпатська.
Продаж білетів у цих напрямках, а також посадка-висадка будуть дозволені, щойно епідеміологічна ситуація дозволить МОЗ виключити регіони з переліку «червоних зон». Наразі Укрзалізниця разом із місцевими ОДА, МІУ та МОЗ готує подання на призначення спеціальних рейсів до вказаних регіонів.

Довідка Finance.ua:

  • 22 березня Кабінет Міністрів України погодив зміни щодо порядку застосування транспортних обмежень для «червоних зон». Відтак, транспортні обмеження вводитимуться окремими рішеннями Державних або регіональних комісій по кожному регіону, а не автоматично по факту потрапляння регіону до офіційного переліку «червоних зон» за рішенням МОЗ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас