ПриватБанк роз'яснив порядок прийому платежів на бізнес-картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк роз'яснив порядок прийому платежів на бізнес-картки

Фондовий ринок
1127
Всі банки зобов’язані виконувати вимоги фінансового моніторингу в частині ідентифікації платників згідно із Законом України № 361-IX та Постановою НБУ № 65.
Про це на своєму сайті пише ПриватБанк.
Оскільки всі банки зобов’язані виконувати вимоги, встановлюються такі правила поповнення бізнес-карток (карток «Ключ до рахунку» і корпоративних карток) і поточних рахунків:
  • При створенні платежів через “Приват24 для бізнесу” або термінали самообслуговування ПриватБанку на поповнення бізнес-карток на будь-яку суму платник буде переадресований на поповнення поточного рахунку одержувача з автоматичною підстановкою всіх обов’язкових реквізитів одержувача (IBAN та ін.).
  • При створенні платежів з інших банків на поповнення бізнес-карток клієнтів ПриватБанку на суму понад 30 тис. грн на місяць – ПриватБанк не зможе прийняти такий платіж з рекомендацією використовувати для поповнення саме IBAN-номери поточних рахунків клієнтів ПриватБанку, оскільки при їх поповненні обов’язковим є зазначення реквізитів платника, передбачених законодавством про фінансовий моніторинг.
Всі бізнес-клієнти ПриватБанку можуть приймати оплату від покупців і партнерів – клієнтів ПриватБанку і будь-яких інших банків – безпосередньо на поточні рахунки без будь-яких обмежень.

Довідка Finance.ua:

  • ПриватБанк запустив програму доступного автокредитування нових автомобілів будь-яких марок. Отримати кредит на купівлю машини можна на строк до 7 років, а своїми грошима заплатити від 20% від вартості автомобіля. Процентна ставка за новою програмою становить від 0,01% до 8,9% річних.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас