ТОП віддалених вакансій березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП віддалених вакансій березня

Особисті фінанси
1018
Віддалена робота є справжнім порятунком для деяких компаній та працівників у період карантинних обмежень. Вона не втрачає свою актуальність, а навпаки – все більше компаній переходять на дистанційку, а деякі навіть після пандемії не планують повертати співробітників в офіси.
Про це пишуть аналітики robota.ua, що підготували добірку актуальних віддалених вакансій для тих, хто хоче знайти роботу в непростий період.
Бухгалтер-аналітик в Aviacontact. Міжнародна компанія оголошує конкурс на посаду. Серед основних вимог до кандидатів: знання програми 1С BAS, досвід роботи в Google Диск; робота в команді та самостійно, робота в режимі багатозадачності; знання англійської мови на середньому рівні буде перевагою; аналітичне мислення; загальне розуміння бухгалтерського обліку; навички впевненої роботи з платіжними системами банку, первинною документацією; логічне мислення, здатність швидко навчатися, уважність, висока працездатність, організованість, відповідальність, порядність, чесність, вміння працювати з великим обсягом інформації.
Умови: віддалена робота, графік: 5/2 (субота, неділя – робочі та 2 вихідні в інші дні); підтримка та допомога керівництва та колег; дружна атмосфера.
Асистент продюсера та режисера в Creative Mind. Студія творчості шукає талановитих та ініціативних фахівців на віддалену роботу. Розглядають кандидатів з усієї України на постійну зайнятість (виключно), без суміщення із навчанням, іншими проєктами. Портрет ідеального кандидата: вміє знаходити все (!) в інтернеті; працювати в стислі терміни; має високі навички самоорганізації та тайм-менеджменту; англійська – не нижче Intermediate.
Пропонується: незвичайна, цікава та творча робота у веселому, молодому колективі; можливість працювати віддалено; навчання та підтримка колективу; можливість зростати разом з компанією; графік роботи: 5/2 (вівторок-субота), вихідні: неділя, понеділок; заробітна плата: 20 000-23 000 грн.
Фінансовий директор в «УкрКубок».Компанія, яка виготовляє та пропонує широкий асортимент нагородної атрибутики та аксесуарів, у пошуках спеціаліста у фінансовий департамент. Шукають: кандидата-перфекціоніста; схильного до системності в роботі; з чудовим вмінням вести переговори та аналізувати. Умови: дистанційна робота (з виїздом за необхідності на локальні місця); графік: пн-пт, 9:00-18:00.
Агент з бронювання авіабілетів Turkish Airlines у Global Bilgi
Провідний центр з управління взаємовідносинами з клієнтами шукає спеціаліста. На період карантину є можливість працювати дистанційно (компанія пропонує працювати з дому, але розглядає кандидатів із м. Харків, після закінчення карантину планується повернення в офіс). Пропонується: офіс біля метро; навчання «з нуля» та «прокачування» англійської (90% клієнтів спілкуються виключно англійською); гнучкий графік; відмінні умови праці; зарплата – двічі на місяць (без затримок); яскравий та комфортний офіс; можливість стажування в будь-якому відділі компанії з можливістю перейти на нову посаду.
HR-менеджер, рекрутер у Madeline Agency. Міжнародне шлюбне агентство шукає спеціаліста, основним завданням якого буде знаходити перекладачів у шлюбне агентство. Вимоги: досвід роботи в цьому напрямку від 2-х років (обов’язково); готовність працювати від 8 годин на день 5 днів на тиждень; здатність знаходити та залучати цільових співробітників; знання методів пошуку, підбору та оцінки персоналу; робота з провідними сайтами з підбору персоналу; вміння представити вакансію; ініціативність, організованість і бажання працювати на результат.
Пропонується: виплати – 1 500 грн за кожного приведеного співробітника; дистанційна робота; прозора та своєчасна оплата праці; зарплата – один раз на місяць, 15-20-го числа; графік роботи: з 10:00 до 19:00, 5 днів на тиждень (робочі дні).
Автор медичних статей у «Прайд Фарма»
Редакція спеціалізованого журналу запрошує до співпраці фахівців для написання статей – медична тематика. Потрібні: співробітники кафедр медичних університетів, фармацевтичних ВНЗ, інститутів післядипломної освіти. Вимоги: лікар-гастроентеролог, лікар-невропатолог, лікар-гінеколог, лікар-отоларинголог, лікар-ендокринолог, лікар-офтальмолог, лікар-алерголог, лікар-інфекціоніст; вища освіта в галузі медицини або фармації; досвід написання статей; наявність наукових праць (бажано, не обов’язково); наявність творчих ідей (обов’язково). Готові співпрацювати як з фахівцями, що мають багаторічний досвід, так і з молодими, талановитими лікарями, співробітниками кафедр. Умови: дистанційна робота, оплата відрядна.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас