BMW представила новий мультимедійний комплекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представила новий мультимедійний комплекс

Технології&Авто
406
Версію мультимедійного комплексу iDrive, що працює на операційній системі восьмого покоління, BMW анонсувала ще на початку року на Виставці споживчої електроніки (CES). Тепер же виробник поділився всіма подробицями про нововведення, в якому, як він сам каже, об’єднані всі його кращі технології, пише Автосвіт.
Звернений до водія вигнутий екран з роздільною здатністю в 220 ppi і покриттям поєднує приладову панель (12,3 дюйма) і екран мультимедіа (14,9 дюйма). Передбачено три режими для користувача: налаштування Drive, Focus, що дозволяє зосередитися на дорозі і максимально розкриває зміст віджетів Gallery. На оптимізований проекційний дисплей виводиться тільки найнеобхідніша інформація: швидкість руху, підказки навігації. Фізичних кнопок і перемикачів стало майже вдвічі менше. Сенсорний контролер iDrive зроблений у вигляді прозорого елемента.
Нова операційна система дозволила реалізувати більш просунутий водійський асистент, з яким можна вести діалог. Він не тільки керує різними функціями на кшалтк клімат-контролю і підсвічування салону, але і дає поради щодо їх використання. Це система, що самонавчається, оновлення для якої будуть завантажуватися дистанційно.
Для взаємодії з розумним помічником і всім комплексом iDrive використовується система ідентифікації BMW ID, в якій зберігаються персональні настройки. Вони використовуються, в тому числі, технологією Great Entrance Moments: автомобіль розпізнає власника при наближенні, «вітає» світлотехнікою, відкриває двері, встановлює з’єднання з його смартфоном.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас