Бренд Haval презентував новий унікальний кросовер Chitu (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бренд Haval презентував новий унікальний кросовер Chitu (фото)

Технології&Авто
4106
Китайська автомобільна компанія Haval випустила свій новий кросовер Chitu.
За інформацією видання, новий Haval Chitu стане заміною кросоверу Haval F5 в модельному ряду бренду. Габарити автомобіля наступні: довжина становить 4450 мм, ширина — 1814 мм, висота — 1625 мм, в той час як колісна база моделі дорівнює 2700 мм.
Машина має великогабаритну радіаторну решітку, великий спойлер на двері багажного відділення, а також пластикові накладки чорного кольору по всьому периметру кузова. Задні ліхтарі об’єднані між собою горизонтальною смугою.
У салоні автомобіля є мультимедійний комплекс з 12,3-дюймовим сенсорним екраном, двозонний клімат-контроль і віртуальна панель приладів. Серед опцій є автопаркування, електропривід передніх крісел і панорамний дах. Крім цього, Haval Chitu має камеру DMS (Driver Monitoring System), яка знаходиться біля основи стійки вітрового скла і моніторить стан водія.
Кросовер Haval Chitu приводиться в дію 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном на 150 к.с. і 184 к.с., який працює разом з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач. Також автомобілю передбачені гібридні версії.
На авторинку КНР новий Haval Chitu з’явиться в наступному місяці. Не варто виключати, що через якийсь час ці кросовери будуть доступні для експорту.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас