Подвійні продажі в укрбудівських ЖК виключені, - ФФБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подвійні продажі в укрбудівських ЖК виключені, - ФФБ

Фондовий ринок
1360
Подвійні продажі квартир в укрбудівських ЖК виключені, оскільки «Київміськбуд» має дозвіл продавати тільки визначені договором квадратні метри.
Про це розповів Єгор Смєлий, директор фінансової компанії ТОВ «ФК «Житло-Капітал», яка як керуючий фондами фінансування будівництва (ФФБ) по кожному об’єкту контролює зведення колишніх ЖК «Укрбуду».
За його словами, власників проданого при «Укрбуді» житла забудовник не знає. Однак повторний продаж раніше проданих квартир неможливий, оскільки «Київміськбуд» має право продавати тільки вільні метри.
«Вони точно знають, які об’єкти інвестування продавалися за фінансової компанії і корпорації „Укрбуд“ і які вільні і були передані їм. По суті, забудовник і не повинен знати. При роботі керуючої компанії з ФФБ він буде дізнаватися вже в самому кінці, коли буде мною передаватися перелік об’єктів інвестування, тобто інвесторів, які мають право отримати право власності на цей об’єкт інвестування — квартиру, паркінг, нежитлове приміщення. До цього моменту забудовник в принципі не зобов’язаний це знати», — пояснив Єгор Смєлий.
Нагадаємо, спадщину «Укрбуду» поділили чотири забудовники. А в ЖК, які добудовує «Київміськбуд», квартирний фонд поділений між забудовником і Житло-капітал.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас