Jeep презентував розкішні великі позашляховики (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jeep презентував розкішні великі позашляховики (фото)

Технології&Авто
2370
Американський бренд Jeep офіційно презентував відроджений Grand Wagoneer. Позашляховики вийдуть на ринок цього літа.
Концепт Jeep Grand Wagoneer був представлений на початку минулої осені тепер офіційно став серійним. Виробник одночасно показав преміальну версію моделі та простіший варіант – без приставки Grand у назві.
В обох випадках йдеться про рамний трирядний позашляховик, що вміщує до восьми чоловік. Габарити новинки – 5,43×2,12×1,92 метра, колісна база – 3,12 метра, обсяг багажника – 775 літрів. За словами виробника, це лідер класу за простором на задньому ряду й у вантажному відсіку, а також – за буксирним можливостями: максимальна маса причепа виходить за позначку в 4,5 т.
Jeep презентував розкішні великі позашляховики (фото)
Позашляховику за замовчуванням надається обробка салону шкірою наппа, цифрові прилади на 10,3 дюйма, 10,1-дюймовий тачскрін мультимедійної системи Uconnect 5. Опціонально під ним встановлять ще один, 10,3-дюймовий екран для управління кліматичною системою та іншими функціями комфорту.
Диван другого ряду можна замінити роздільними «капітанськими» кріслами. Всього передбачено три комплектації: Series I, II та III. В старшу, серед іншого, включена акустична система від люксового бренду McIntosh з 19 динаміками і 950-ватним підсилювачем.
Jeep презентував розкішні великі позашляховики (фото)
Ціни на Jeep Wagoneer починаються від 57 995 доларів. Його ключові конкуренти – Chevrolet Tahoe, Ford Expedition, Toyota Sequoia – коштують помітно дешевше, але жоден із них не може похвалитися настільки ж багатою стандартною комплектацією.
Jeep Grand Wagoneer, націлений на суперництво з Cadillac Escalade, GMC Yukon Denali, Lincoln Navigator і Lexus LX, оцінили в 86 995 доларів. Такий позашляховик оснащується 6,4-літровим V8 на 477 к.с. і 617 Нм. Повний привід Quadra-Trac II, пневмопідвіска та роздільні сидіння другого ряду в даному випадку включені в стандартне оснащення. Цифрова приборка збільшена до 12,3 дюймів, встановлений окремий екран для переднього пасажира і ще три – для другого ряду (як на концепті).
Jeep презентував розкішні великі позашляховики (фото)
В обробці Grand Wagoneer використані натуральне дерево та алюміній, а в комплектаціях Series II та Series III – ще й шкіра Palermo. У топовому виконанні акустична система йде з 1950-ватним підсилювачем і 23 динаміками.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас