Таскомбанк відкриває преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate у Полтаві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк відкриває преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate у Полтаві

Кредит&Депозит
58
Таскомбанк відкриває преміальне відділення для клієнтів Private banking і VIP Corporate у Полтаві
З 15 березня 2021 року Таскомбанк запрошує клієнтів Private banking та VIP-корпоративного напрямку на обслуговування до нового преміального відділення закритого типу в центрі Полтави.
Нове VIP-відділення для Private banking і VIP-корпоративних клієнтів Таскомбанк відкриває у центрі Полтави на площі Героїв України за адресою: вул. Гагаріна, 5. Сьогодні цінність особистого спілкування набуває особливого значення, тому Таскомбанк розширює мережу преміальних відділень для обслуговування VIP-клієнтів.
Затишна й комфортна атмосфера преміального відділення задовільнить вимоги найвибагливіших поціновувачів. Тут можна вирішити фінансові питання та організувати бізнес-зустріч з партнерами. Полтавське відділення №116 відповідає усім стандартам преміального банкінгу: має сучасний депозитарій, обладнану кімнату для перерахунку, кілька затишних переговорних кімнат, зручну парковку. А персональні менеджери забезпечать обслуговування приватних і корпоративних інтересів клієнтів на найвищому рівні: універсальні експерти в фінансово-банківській сфері допоможуть в управлінні активами, розвитку бізнесу та інвестуванні власних коштів. Цей унікальний підхід у роботі з власниками бізнесу, що поєднує обслуговування приватного капіталу клієнтів та їх бізнесу, надає беззаперечні переваги клієнтам Рrivate banking Таскомбанку.
У VIP-відділеннях та центрах VIP-обслуговування клієнтам доступний ексклюзивний набір банківських послуг, орієнтованих на вирішення особистих фінансових питань, а також бізнес-завдань. Це елітні платіжні картки, спеціальні кредитні й депозитні програми, поcлуги інвестування та інші необхідні продукти. Кваліфіковані персональні менеджери працюють з різними інструментами та зможуть підібрати найефективніші рішення у сфері фінансового та інвестиційного управління.
«У Полтавському регіоні Таскомбанк обслуговує багато компаній та приватних осіб, тому керівництвом було прийняте рішення відкрити окреме преміальне відділення для Рrivate banking та VIP-корпоративних клієнтів у серці Полтави. Ми прагнемо надавати найкращі умови обслуговування, тому впевнені, що нове комфортне та безпечне відділення сподобається VIP-клієнтам, які раніше відвідували 31 Полтавське відділення, та спонукатиме багатьох приїхати та особисто відчути переваги Рrivate-сервісу вже за новою адресою. Ми розвиваємо мережу закритих відділень та створюємо преміальні умови обслуговування у регіонах. Нині ми можемо запропонувати послуги Рrivate banking у Києві, Дніпрі, Львові, Полтаві, Харкові, Одесі та Кропивницькому», — зазначив Заступник Голови Правління АТ «Таскомбанк» Олег Поляк.
Завітайте до нового VIP-відділення у центрі Полтави та відчуйте переваги преміального банкінгу від Таскомбанку.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас