Moneyveo у команді #ЗнайСвоїПрава — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moneyveo у команді #ЗнайСвоїПрава

Особисті фінанси
16
Друзі, ми завжди намагаємося зробити якомога більше для споживача. Moneyveo регулярно бере участь в активностях, спрямованих на підвищення рівня фінансової обізнаності та інформування щодо того, як вберегтися від кіберзлодіїв
Цього разу ми підтримуємо кампанію Нацбанку #ЗнайСвоїПрава, презентація якої відбулася 3 березня.
Довідка:
#ЗнайСвоїПрава — це інформаційна кампанія, мета якої — покращити обізнаність громадян про права та обов’язки під час користування фінансовими послугами. За 2020 рік Національний банк отримав близько 16 тисяч письмових звернень споживачів фінансових послуг.
У межах інформаційної кампанії Національний банк спільно з партнерами розповідатиме українцям, які вони мають права та обов’язки як споживачі фінансових послуг та куди звертатися у випадку порушення їхніх прав.
До інформаційної кампанії, яку проводить Національний банк у партнерстві з Уповноваженим Верховної Ради з прав людини, долучилося понад 50 партнерів.
Інформаційну кампанію підтримає і Moneyveo. Group CEO компанії та голова Комітету по захисту прав споживачів ВАФК Альона Андронікова прокоментувала:
«Доступність фінансових послуг має йти пліч-о-пліч з фінансовою освітою. Обізнаність разом з продуманими комунікаціями є тими драйверами відповідальності кожного споживача, які допоможуть у розвитку української фінансової екосистеми. При цьому починати отримувати таку освіту потрібно якомога раніше. У сучасному світі важливо володіти навичками планування бюджету, знати свої права та обов’язки та вміти приймати виважені рішення щодо своїх фінансових можливостей. Впевнена, що інформаційна кампанія #ЗнайСвоїПрава допоможе у цьому».
Паралельно Moneyveo запустила цикл освітніх відеороликів на порталі Мінфіну, де Group CEO компанії розповідає як можна вирішити проблемні кредитні питання. Тогоріч ми разом із Міністерством цифрової трансформації України, компаніями 10Guards та Cyberlab запустили освітній серіал «Кіберняні». В ньому простими словами розповідається про способи мінімізації ризиків втрати персональної інформації, про убезпечення від кібератак та про те, як діяти, якщо ви все ж стали жертвою шахрая.
Друзі, ми і надалі будемо йти напрямком фінансової інклюзії. А підвищення фінграмотності серед населення — це найкращий шлях розвитку України
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас