Стало відомо, коли добудують Дарницький міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли добудують Дарницький міст

832
«Укравтодор» і «Укрзалізниця» 3 березня підписали меморандум про завершення будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мосту, що перебуває на балансі УЗ.
3 березня підписали голова «Укравтодору» Олександр Кубраков і голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак, повідомляє Інтерфакс-Україна.
«Роботи розпочнуться вже влітку. І будуть завершені всі роботи до кінця 2021 року», — прокоментував заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.
За його словами, на мосту необхідно завершити роботи з освітлення і з’їзди на лівому березі Дніпра.
Заступник голови Офісу президента знову нагадав, що «Укравтодор» готовий також у стислі строки завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту, якщо київська влада погодиться передати йому цей проєкт зі свого балансу.
Кубраков уточнив, що після його заяви про готовність «Укравтодору» взятися за Подільсько-Воскресенський міст «від міста почули (тільки) якісь ідеї про робочі групи».
«Позиція проста: або ми добудовуємо і готові назвати термін, або місто добудовує і називає термін. Заговорювати не треба», — заявив голова «Укравтодору».

Довідка Finance.ua:

  • Раніше «Укравтодор» повідомив, що має можливість завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту швидше за київську владу.
  • Мер Києва Віталій Кличко відповів на пропозицію «Укравтодору» добудувати Подільсько-Воскресенський міст через Дніпро. Радить спочатку ввести в експлуатацію Дарницький міст, а вже потім братися за інші проєкти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас