На Закарпатті відновлять дорогу від Берегово до кордону з Угорщиною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Закарпатті відновлять дорогу від Берегово до кордону з Угорщиною

Казна та Політика
1328
У 2021 році в Закарпатській області буде повністю відновлено маршрут М-23 Берегово — Виноградів — Велика Копаня. Йдеться про дорогу від міста Берегово до КПП «Вилок» — КПП «Тисабеч» на кордоні з Угорщиною.
Роботи виконуються за президентською програмою «Велике будівництво», повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) в Фейсбуці.
«Всі 50 км шляху від міста Берегово до Великої Копані будуть відновлені. По маршруту, що має вихід на Н-09, можна комфортно подорожувати від самого кордону з Євросоюзом і далі через Карпати — Рахів та Яблунецький перевал — в Івано-Франківськ і Львів», — йдеться в повідомленні.
В агентстві нагадали, що торік за програмою «Великого будівництва» на дорозі М-23 закінчили дві ділянки. Роботи ускладнювалися великими обсягами перезволожених ґрунтів, тому весь обсяг земляного полотна слід було вибрати і засипати камінням, щоб дорожня основа була стабільною.
Цього року ремонт триватиме на ділянці від нульового кілометра до позначки 21 км (від Берегово до кордону). Завдяки відновленій інфраструктурі, пункт пропуску «Вилок» повинен розвантажити найпопулярніший пункт на кордоні з Угорщиною в місті Чоп.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас