У Мережі показали перші зображення пікапа Ford Maverick — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Мережі показали перші зображення пікапа Ford Maverick

Технології&Авто
783
Експерти на основі недавно опублікованих знімків Ford Maverick представили рендери майбутньої новинки. Ці зображення з’явилися 27 лютого.
Судячи із зображень, нова модель отримає масивну і агресивну радіаторну решітку, а також нові передні фари нового дизайну. Maverick обзаведеться декоративною обробкою крила, яка схожа на ту, що є присутньою на середньорозмірному Ranger, при цьому в цілому модель буде виділятися плавними лініями. Вантажівка буде грунтуватися на тій же базі, що і Bronco Sport і Escape, тож вантажна платформа і кузов будуть цілісними. Схоже, машина буде пропонуватися до покупки тільки в 4-дверній версії.
Фото: Motor
Моторна гамма Maverick, ймовірно, буде запозичена від вищезгаданих моделей. Це означає, що вантажівка буде комплектуватися 1,5-літровим 3-циліндровим і 2-літровим турбованим мотором. Схоже, повнопривідна система буде пропонуватися вже в стандартній версії, причому не відомо, чи буде у новинки передній привід. Також сімейство даного авто отримає більш жорстку варіацію Maverick Timberline.
За очікуваннями прем’єра рестайлінгового Ford Maverick запланована на перше півріччя 2021-го.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас