Суд почув «укрбудівців»: Київміськбуд зможе добудувати суперечливий ЖК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд почув «укрбудівців»: Київміськбуд зможе добудувати суперечливий ЖК

Фондовий ринок
618
Верховний Суд залишив у силі постанову Північного апеляційного госпсуду від 24 листопада минулого року Про визнання дійсним договору про будівництво комплексу «чарівне місто», повідомила пресслужба «Київміськбуду».
«Саме від цього рішення залежало подальше будівництво житлового комплексу і всіх прийнятих від компанії „Укрбуд“ об’єктів. Адже саме за рахунок прибутку від продажу нерухомості в ЖК „Чарівне Місто“ „Київміськбуд“ планував покрити дефіцит мінусових у фінансовому плані об’єктів», — розповіли в будівельній компанії.
Як додали в «Київміськбуді», рішення Верховного Суду стало остаточним в процесі оскарження договору, що ставило під загрозу завершення робіт на об’єкті.
Судові тяжби в цій справі почалися в 2017-му. Це призвело до того, що «Київміськбуд» разом з прийняттям на баланс об’єктів «Укрбуду» отримав проблеми, які могли вплинути на будівництво.
Нагадаємо, 25 лютого Касаційний суд, що входить до складу Верховного Суду, розглядав скаргу офісу генпрокурора щодо визнання дійсним договору на будівництво комплексу.
Одночасно під стінами суду зібралися інвестори з вимогою не задовольняти цю скаргу і залишити договір дійсним.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас