Ілон Маск розповів про підвищений попит на оновлені Tesla Model S/X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ілон Маск розповів про підвищений попит на оновлені Tesla Model S/X

Технології&Авто
865
В кінці січня Tesla представила рестайлінгові версії Model S і Model X. Основні зміни торкнулися інтер’єру електрокарів: з’явився додатковий дисплей для пасажирів другого ряду, змінилося розташування центрального екрану інформаційно-мультимедійної системи, додали бездротові зарядки для всіх пасажирів і багато іншого.
Але головним нововведенням стало кермо у вигляді штурвала, а також відмова від підрульових важелів (їх функції винесені на кермо у вигляді сенсорних кнопок). Щоправда, такий штурвал буде, швидше за все, опцією. Судячи з перших фото інтер’єру оновленої Model S, за замовчанням буде встановлено кермо звичної форми, але з сенсорними кнопками.
Ілон Маск розповів про підвищений попит на оновлені Tesla Model S/X
Ілон Маск повідомив, що Tesla спостерігає підвищений попит на рестайлінгові Model S і Model X. Голова компанії також заявив, що виробництво автомобілів буде збільшено для забезпечення попиту.
«Виробничі лінії Model S/X майже повністю переобладнані і будуть націлені на максимальну продуктивність в наступному кварталі. Попит великий, тому скоро нам доведеться повернутися до роботи в дві зміни. Будь ласка, порекомендуйте друзів для прийому на роботу», — написав Маск в листі співробітникам Tesla.
Зазначу, що за останні кілька років продажі Model S і Model X знижувалися, тому анонс оновлених версій виявився дуже доречним. Постачання рестайлінгових електрокарів повинні розпочатися найближчим часом.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас