«Укрзалізниця» планує сформувати філію вантажних перевезень до липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрзалізниця» планує сформувати філію вантажних перевезень до липня

Фондовий ринок
118
АТ «Укрзалізниця» планує завершити формування філії «УЗ Карго», що займатиметься вантажними перевезеннями, до липня цьогоріч.
Про це директор з комерційної роботи та логістики УЗ Іраклі Езугбая розповів в ході конференції «Залізниці України».
Згідно з представленою ним презентацією плану формування «УЗ Карго», в лютому планується призначити перших керівників бізнес-вертикалей філії, остаточно доопрацювати його структуру, узгодити структури і штат пілотних проектів (2 філії, 2 вагонних депо).
У березні-квітні планується затвердити штатний розклад пілотних проектів та апарату управління «УЗ Карго», описати бізнес-процеси для пілотних проектів.
В цей же період планується також перевірити і доопрацювати необхідні нормативні документи, призначити керівників пілотних філій і депо, дати старт переводу персоналу в пілотні філії та вантажні депо; підготувати структуру і штат інших вантажних підрозділів (вагонних депо, філій).
У травні заплановано призначення персоналу в апарат управління філією, затвердження структури і штату інших підрозділів (вагонних, локомотивних депо, філій), старт переводу персоналу в філії та депо «УЗ Карго».
На червень-липень в планах компанії – укомплектувати UZ Cargo персоналом і майном, а також формалізувати основні бізнес-процеси вертикалей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас