Українці отримають доступ до супутникового інтернету Starlink від Ілона Маска — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці отримають доступ до супутникового інтернету Starlink від Ілона Маска

Технології&Авто
8374
Послуги швидкісного інтернету від глобальної супутникової системи Starlink Ілона Маска стануть доступними в Україні в 2022 році. Про це свідчить інформація в системі бронювання.
Якщо обирати локацію в Україні, наприклад, вул. Хрещатик в Києві, вартість послуги становить $ 99. На сайті зазначено, що охоплення цього регіону заплановано в 2022 році, і замовлення будуть виконуватися в порядку черги.
Українці отримають доступ до супутникового інтернету Starlink від Ілона Маска
Варто відзначити, що Starlink є глобальною супутниковою системою, яку розвиває компанія SpaceX. Головна мета — забезпечення високошвидкісним широкосмуговим інтернетом в місцях, де раніше він був дорогим або недоступним.
Розробка проєкту почалася в 2015 році, тестові прототипи Tintin були успішно запущені 22 лютого 2018 року. У травні 2019-го запущена перша група з 60 супутників-прототипів.
Нагадаємо, в лютому 2021-го Tesla Ілона Маска оголосила про інвестиції обсягом $ 1,5 млрд в біткойни і намір «в найближчому майбутньому» приймати криптоплатежі. На тлі цієї новини біткойн подорожчав з $ 37 тис. до $ 43 тис. за «монету», що стало рекордом за всю історію головної криптовалюти. На сьогоднішній день його ціна злетіла вище ніж $ 52 тис.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас