PaySpace Magazine Awards 2020 назвав найкращих гравців ринку фінансових технологій України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PaySpace Magazine Awards 2020 назвав найкращих гравців ринку фінансових технологій України

Кредит&Депозит
21
PaySpace Magazine Awards 2020 назвав найкращих гравців ринку фінансових технологій України
ТАСКОМБАНК увійшов до трійки кращих одразу у двох номінаціях – з обслуговування населення та фізичних-осіб підприємців!
На урочистій церемонії нагородження щорічної премії PaySpace Magazine Awards 2020 визначено кращих гравців та експертів на ринку фінансових технологій у понад 20-ти номінаціях. ТАСКОМБАНК визнано одним з кращих у номінаціях «Найкращий веб-банкінг» та «Найкращий інтернет-банкінг для підприємців», за якими Банк нині посідає третю позицію.
Онлайн-банкінг нині – це обличчя бренду та основа успішної співпраці з клієнтами, особливо зважаючи на тенденції 2020-го року. І додаток TAS2U для фізичних осіб, і онлайн-банк для підприємців ТАС24 Бізнес — це сучасні платформи, що дозволяють клієнтам ТАСКОМБАНКУ отримувати банківський сервіс практично будь-де.
«Ми вдячні нашим клієнтам за підтримку та голоси у рейтингу. ТАС24 Бізнес – перший онлайн-банк для підприємців і тут дійсно практично все можна оформити онлайн, без відвідування відділення, навіть картку клієнтам доставляє кур’єр у вказане місце та зручний час. А TAS2U — це не просто мобільний застосунок. Його побудовано за принципом електронного гаманця, що дозволяє клієнтам завантажувати картки інших банків і користуватися ними через мобільний додаток або веб-платформу. За минулий рік ми значно покращили клієнтський досвід та розширили функціонал. Впровадили операції зручних комунальних платежів, тепер можна заплатити комуналку за заданою адресою, поки що абсолютно безкоштовно. Наш партнер, сервіс Portmone, це дозволяє. Підключили Bank ID, щоб наші клієнти дистанційно отримували адміністративні, державні, банківські, фінансові, інші комерційні та некомерційні послуги через спрощену систему віддаленої ідентифікації BankID від НБУ. Наприклад, могли авторизовуватися у сервісах без документів, через «Дію», — зазначив Артур Муравицький, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ. — В нас іще багато планів та ідей для реалізації, сподіваємось, що вже за підсумками 2021 року ми заручимось підтримкою ще більшої кількості користувачів».
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас