LG випустила поліпшені сонячні панелі з ефективністю 22,1% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG випустила поліпшені сонячні панелі з ефективністю 22,1%

Фондовий ринок
1289
Підрозділ LG Business Solutions USA заявив про випуск двох нових сонячних панелей зі збільшеним виходом енергії. Як запевняє LG, це найпотужніші і високопродуктивні модулі компанії на сьогоднішній день.
Нові 66-елементні модулі LG NeON R і NeON R Prime на базі технології Back Contact Technology будуть доступні для будівельних організацій і домовласників в США вже цієї весни. При цьому сонячна панель LG NeON R для житлових приміщень має вихідну потужність до 440 Вт, а LG NeON R Prime – до 425 Вт. Як правило, сонячні панелі забезпечують вихідну потужність від 250 до 400 Вт. Таким чином, новинки від LG є одними з найбільш потужних рішень на ринку. Обидві версії мають ефективністю до 22,1%, в той час як для більшості доступних на ринку рішень цей показник перебуває в діапазоні 15-20%.
Технологія Back Contact Technology дозволяє розміщувати всі з’єднувачі на нижньому боці ґратки. Це, в свою чергу, дозволяє збільшити потенціал поглинання сонячного світла і знизити вразливість до екологічних пошкоджень, таких як мікротріщини, які потенційно збільшують втрати енергії. Електроди також перенесені на задню частину панелі.
Обидві панелі забезпечуються 25-річною обмеженою гарантією, яка поширюється на продукт, продуктивність і роботи. Для них гарантується вироблення не менше 92,5% заявленої вихідної потужності.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас