Apple не відмовиться від випуску iPhone 13 mini — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple не відмовиться від випуску iPhone 13 mini

Фондовий ринок
444
Минулої осені компанія Apple презентувала свій флагманський модельний ряд смартфонів iPhone 12, у якому, в порівнянні з iPhone 11, з’явився новий смартфон у компактному форм-факторі – iPhone 12 mini, від якого очікували дуже високих продаж. На жаль, ці очікування не виправдались, і смартфон продається найгірше зі всього модельного ряду iPhone 12, через що в Мережі з’явилися чутки про плани компанії Apple повністю відмовитися від його наступника.
Зараз з’явилися аналітичні дані про те, що компанія Apple таки не відмовиться від випуску iPhone 13 mini, незважаючи на низькі продажі актуальної версії компактного смартфона. При цьому Apple планують припинити виробляти iPhone 12 mini вже у другому кварталі цього року, оскільки смартфони будуть вироблені у достатній кількості, щоб задовольнити попит потенційних покупців.
Слід розуміти, що це далеко не те саме, що зняття смартфона з продажу, адже модель і далі буде доступною для покупки. Низькі продажі виправдані багатьма факторами, у тому числі справді відчутним успіхом інших моделей iPhone 12, хорошими продажами iPhone SE другого покоління, який вийшов незадовго до iPhone 12 mini, а також проблемним акумулятором нового компактного флагмана, який показує себе не найкращим чином на фоні рішень конкурентів та навіть на фоні інших iPhone 12.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас