Готель «Слов’янський» на Чернігівщині вп'яте виставляють на торги (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готель «Слов’янський» на Чернігівщині вп'яте виставляють на торги (фото)

Казна та Політика
464
«Президентський» готель «Слов’янський» у місті Новгороді-Сіверському Чернігівської області, що був проданий у вересні 2020 року, Фонд держмайна знову виставляє на аукціон.
Відповідне оголошення розміщене на сторінці регіонального відділення ФДМУ у Facebook.
«Вже 4 березня – онлайн аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного комерційного підприємства «Готель «Слов’янський» загальною площею 4883,9 м2», – ідеться у повідомленні.
Зазначається, що стартова ціна об’єкта приватизації – 52,6 млн грн.
Готель «Слов’янський» на Чернігівщині вп'яте виставляють на торги (фото)
Готель «Слов’янський» у Новгороді-Сіверському продали з четвертої спроби 15 вересня 2020 року за понад 28,8 млн грн єдиному учаснику торгів Роману Кійовському. Проте пізніше угоду з покупцем розірвали, оскільки він не сплатив грошей за об’єкт. Близько 3 млн грн гарантійного внеску учасника торгів пішли в державний бюджет.
4-зірковий готель «Слов’янський» був збудований державним коштом у 2004-2005 роках за ініціативи Президента України Леоніда Кучми з єдиною метою: одноразово прийняти Олександра Лукашенка й Володимира Путіна. Витратили на нього 108 млн грн. Заклад має 30 номерів різних категорій, ресторан, конференц-зал, салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецьку лазню, сауну з басейном, диско-бар. У складі майнового комплексу є також котельня та гараж.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас