МАУ відзвітувала про мільйонні виплати пасажирам через COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ відзвітувала про мільйонні виплати пасажирам через COVID-19

Особисті фінанси
232
Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) відзвітувала про кількість оброблених звернень пасажирів і суму повернутих коштів у зв’язку зі скасуванням десятків рейсів через вплив COVID-19.
Про це повідомила пресслужба компанії.
У період з квітня 2020 по січень 2021 авіакомпанія МАУ повернула пасажирам більш ніж 26,5 мільйонів доларів. Тільки за грудень 2020 та січень 2021 було оформлено повернення на суму понад 4,5 мільйонів доларів. За 10 місяців своєї діяльності в умовах впливу COVID-19 авіакомпанія розглянула понад 101 тисячу звернень пасажирів.
Авіакомпанія нагадує, що, окрім повернення коштів за невикористані квитки, авіакомпанія МАУ запропонувала пасажирам скасованих рейсів декілька варіантів на вибір:
  • безкоштовне переоформлення квитка;
  • промокод на суму вартості невикористаного квитка. Промокод діє 2 роки з моменту його виписки. Цей варіант дозволяє використати кошти на оформлення нового квитка.
Також пасажири з квитками, оформленими на бланках МАУ, можуть скористатися розширеними можливостями сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас