Банк Кредит Дніпро розширює регіональну мережу в центральних та західних областях України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Кредит Дніпро розширює регіональну мережу в центральних та західних областях України

Кредит&Депозит
62
Банк Кредит Дніпро протягом місяця відкрив 5 інформаційно-консультаційних центрів в центральних та західних областях України. Так, нові ІКЦ з’явилися в Черкасах, Житомирі, Вінниці, Івано-Франківську та Кропивницькому. Вже найближчим часом аналогічна точка продажів відкриється у Херсоні.
Наразі в ІКЦ клієнти можуть оформити кеш-кредити та кредитні картки. Фахівці на місцях готові надати всю необхідну інформацію щодо цих двох продуктів. Втім, уже невдовзі спектр банківських послуг та сервісів розшириться.
Відкриття нових інформаційно-консультаційних центрів відбувається в межах стратегії розширення мережі в містах, де відсутні відділення банку та наявний потенціал для розвитку фінустанови.
Дізнатися адресу та графік роботи ІКЦ можна тут: https://creditdnepr.com.ua/map
Банк Кредит Дніпро – український комерційний банк, бенефіціар – Олександр Ярославський, український бізнесмен (ТОП-10 Forbes Ukraine в 2020 р.), власник групи DCH (www.dch.com.ua), яка об’єднує активи таких секторів економіки, як фінанси, промисловість, транспорт, будівництво і девелопмент тощо.
Банк входить до ТОП-20 фінансових установ України за розміром валових активів та згідно з класифікацією Національного банку України знаходиться в групі банків з приватним капіталом. Станом на 01.01.2021 активи банку становлять 13 028 млн грн, статутний капітал – 3 587 млн грн.
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас