Samsung працює над інноваційними дисплеями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung працює над інноваційними дисплеями

Фондовий ринок
499
Компанія Samsung Display підтвердила, що працює над складаними і висувними дисплеями, схожими на ті, що під час CES 2021 показала LG. Однак у дисплейного підрозділу є й інші цікаві ідеї.
Старший віце-президент Samsung Display Чой Квон Йон заявив, що перші складані і висувні дисплеї з’являться в поточному році. Причому компанія Samsung стане першим виробником, який буде використовувати подібні дисплеї. Вона також стане основним замовником Samsung Display. В яких саме пристроях вони з’являться в першу чергу, він не уточнив.
Ці екрани повинні бути досить міцними і використовувати нові технології. Компанія також буде покладатися на такі важливі функції, як висока частота оновлення зображення і низьке енергоспоживання. На жаль, технології, які отримають Z Flip 3 і Galaxy Fold 3, названі не були.
Зауважимо, що перший смартфон з дисплеєм, що розтягується, представила компанія Oppo (мова йде про Find X 2021, який показали в середині листопада 2020 року). Другим представленим на ринку смартфоном-трансформером став LG Rollable.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас