Два продукти Креді Агріколь для бізнесу стали лідерами рейтингу від Простобанк Консалтинг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Два продукти Креді Агріколь для бізнесу стали лідерами рейтингу від Простобанк Консалтинг

Особисті фінанси
55
Одразу два продукти Креді Агріколь для бізнесу стали лідерами рейтингу «Найкращі банківські продукти» за результатами дослідження Простобанк Консалтинг в 2020 році. «Кредит на розвиток бізнесу» переміг у однойменній номінації, а тарифний пакет «Класік» визнаний найкращим серед ринкових пропозицій з розрахунково-касового обслуговування. Відзначимо, що ці продукти отримували від Простобанк Консалтинг високу оцінку протягом всього 2020 року.
Довгостроковий кредит на розвиток бізнесу від Креді Агріколь надається у вигляді невідновлюваної кредитної лінії. Він призначений для диверсифікації бізнесу та запуску нових напрямів. А завдяки тарифному пакету «Класік» компанії отримують комплексне обслуговування в банку за розумними тарифами. Креді Агріколь регулярно аналізує потреби клієнтів, щоб надавати їм максимально ефективні та зручні продукти і послуги.
В цілому шість пропозицій банку для бізнесу та населення відзначені призовими місцями в рейтингу «Найкращі банківські продукти 2020». Простобанк Консалтинг вже понад 14 років займається дослідженням банківського ринку. Рейтинг «Найкращі банківські продукти» ― це незалежне дослідження продуктових пропозицій від 20 найбільших банків України. Оцінка проводиться на основні параметрів банківських продуктів, що розміщені на офіційних веб-сайтах учасників рейтингу.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас