IKEA нарешті відкриє свій перший в Україні офлайновий магазин 1 лютого — ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA нарешті відкриє свій перший в Україні офлайновий магазин 1 лютого — ЗМІ

Фондовий ринок
2123
Схоже, історія з офлайн-магазином від IKEA підходить до логічного і щасливого фіналу. Як пише сайт RAU з посиланням на свої джерела і фото користувачів соцмереж, шведський гігант затишку і комфорту відкриється 1 лютого.
Нагадаємо, перший об’єкт в Україні шведського бренду в форматі City Store обіцяли відкрити в столичному в ТРЦ Blockbuster Mall до кінця 2020 року, але завадила пандемія та інші обставини.
Стандартний гіпермаркет IKEA займає площу в десятки тисяч квадратних метрів і розташований, як правило, за містом. Але з 2018 року компанія почала розвиток невеликих форматів торгових точок, які будуть відкриватися в центральних районах міст. Як уже розповідало Delo.ua, загальна площа першої точки IKEA буде близько 5 тисяч квадратних метрів.
При цьому RAU повідомляє, що об’єкт поки офіційно не розпочав роботу. Але на фотографіях видно, що магазин уже повністю готовий прийняти відвідувачів, а в оголошенні обіцяють «відкрити цей вхід при першій же можливості». За даними RAU, технічне відкриття магазину вже відбулося, а офіційно торгова точка одного з найбільш очікуваних ритейл-операторів почне роботу вже в понеділок, 1 лютого.
Нагадаємо, спочатку шведи планували відкрити точку такого формату восени 2019 року в ТРЦ Ocean Mall, який розташований на Либідській площі поруч з ТРЦ Ocean Plaza. Але ТРЦ так і не був відкритий, і плани виходу на український ринок знову довелося переглянути. В результаті влітку 2020-го, після не зовсім вдалого запуску інтернет-магазину, було підписано договір з ТРЦ Blockbuster Mall, і за планом магазин в новій концепції мав прийняти перших відвідувачів до кінця 2020 року.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас