Peugeot спорядив популярний фургон електрифікованою версією (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Peugeot спорядив популярний фургон електрифікованою версією (фото)

Технології&Авто
539
Компанія Peugeot поповнила лінійку електромобілів фургоном e-Partner.
Про це повідомляє пресслужба виробника.
Так, новинка поповнить сімейство електромобілів марки, яка вже представлена більш великими комерційними e-Expert та e-Boxer. Автомобіль буде запропонований зі стандартним або подовженим кузовом, у вантажному або вантажно-пасажирському варіанті.
Новий легкий комерційний автомобіль (LCV) французької компанії заснований на модульній платформі EMP2 і використовує електродвигун потужністю 136 к.с. і обертовим моментом 260 Нм. Запас ходу по циклу WLTР досягає 275 км, що цілком достатньо для повсякденної експлуатації у місті. Батарею можна повністю зарядити за 5 годин на зарядній станції потужністю 11 кВт або за 30 хвилин до 80 відсотків на станції потужністю 100 кВт.
Peugeot спорядив популярний фургон електрифікованою версією (фото)
Peugeot стверджує, що електричний LCV може розганятися до 100 км/год за 11,2 секунди та досягати максимальної швидкості 129 км/год. Водії можуть вибирати між трьома режимами: Eco, Normal і Power, з максимальною потужністю і крутним моментом, досягнутими в останньому. Eco має потужність 82 кінських сил і 190 Нм, а Normal забезпечує 109 к.с. і 210 Нм. Також доступні два режими гальмування: помірний і посилений.
Peugeot спорядив популярний фургон електрифікованою версією (фото)
Новинка нічим не поступається своїми побратимам з ДВЗ та має вантажопідйомність до 800 кг. Крім того, автомобіль здатний буксирувати причепи масою до 750 кг. Корисний об’єм вантажного відсіку у версії з подовженим кузовом досягає 4,4 м3. Він доступний в рівнях обробки салону Professional і Asphalt, водночас перший також отримує версію фургона для екіпажу з місцями для п’яти осіб.
На ринку Європи ця модель повинна з’явитися наприкінці 2021 року.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас