Перелік карантинних обмежень на всій території України (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перелік карантинних обмежень на всій території України (інфографіка)

Казна та Політика
534
24 січня в Україні завершився посилений карантин. Відтепер і до 28 лютого діють ті самі обмеження, які були у грудні минулого року.
Про це нагадують у Мінюсті.
Нагадаємо, В НБУ попередньо оцінили втрати ВВП України від посиленого карантину в січні-2021 в 0,2%. «Щодо локдауну, який очікується в січні. Список карантинних обмежень є не таким суворим, як ми бачили навесні, тому, за нашими оцінками, нові обмеження призведуть до втрати близько 0,2 п.п. річного ВВП в наступному році. Ми, знову ж таки, будемо дивитися, як розвиватиметься ситуація з пандемією», — заявив заступник голови НБУ Дмитро Сологуб.
Перелік карантинних обмежень на всій території України (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • Впровадження карантину вихідного дня не врятує українську економіку від локдауну. Таку думку висловив експерт Економічної дискусійного клубу Олег Пендзин.
  • За результами дослідження, найбільших втрат під час карантину в Україні зазнали мікропідприємства. Епідемія і карантинні заходи поставили на межу закриття кожне шосте мікропідприємство і кожне десяте мале підприємство. Значних втрат зазнали 40% підприємств мікро- і малого бізнесу і 35% середніх підприємств.
  • Прем’єр Денис Шмигаль заявив, що після карантину «вихідного дня», що був у листопаді, ВВП не постраждав, але є другий пік звернень щодо безробіття.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас