Xiaomi запатентувала телефон з незвичайною конструкцією дисплея — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi запатентувала телефон з незвичайною конструкцією дисплея

Технології&Авто
1333
Лінійка смартфонів Xiaomi Mi MIX відома своїм безрамковим дизайном. На жаль, компанія вже дуже давно не поповнює її новими пристроями. Однак у нас все ж є шанс побачити її відродження, оскільки за останні кілька місяців компанія запатентувала безліч патентів, в яких описуються пристрої з повноекранним дизайном. Один з них заслуговує особливої уваги.
Згідно з документацією, цей унікальний смартфон отримав дисплей-слайдер, аналогічний Mi MIX 3 5G. Але на відміну від нього, дисплей нового пристрою охоплює фронтальну і задню панель. Єдиними місцями без екрану в цій конструкції залишаються верхня грань, бокові сторони і верхня частина задньої панелі.
Ця конструкція дещо схожа на смартфон Xiaomi AI Super Camera, патент на який Xiaomi отримала минулого року, але з магнітним повзунком. У патенті також сказано, що користувач зможе керувати рухом екрану за допомогою тач-скріну і голосу.
Xiaomi запатентувала телефон з незвичайною конструкцією дисплея
Судячи з усього, така конструкція була придумана для того, щоб повністю приховати фронтальні камери.
Як стверджують авторитетні інсайдери, китайський виробник смартфонів навряд чи коли-небудь випустить такий пристрій для комерційного ринку, але він може продемонструвати його як концепцію, таку як Mi MIX Alpha.
За матеріалами:
ITsider.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас