Головбух держпідприємства намагався приховати від податківців понад 157 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Головбух держпідприємства намагався приховати від податківців понад 157 млн грн

Кримінал
1124
Податкова міліція Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби (ДФС) під процесуальним керівництвом Офісу генпрокурора завершила досудове розслідування за фактом ухилення від сплати обов’язкового платежу частини чистого прибутку керівництвом держпідприємства.
Як повідомляє прес-центр ДФС, головний бухгалтер одного з державних підприємств занизив зобов’язання по доходу, що підлягає сплаті до держбюджету України, і вніс ці хибні відомості в податкову і статистичну звітність.
Таким чином, за інформацією податківців, він ухилився від сплати обов’язкового платежу в особливо великих розмірах — понад 157 млн ​​грн.
Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, завдяки вжитим працівниками податкової міліції заходам обов’язковий платіж і завдані державі збитки відшкодовано в повному обсязі.
У січні 2021 року до суду спрямовано клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності головного бухгалтера цього підприємства у зв’язку з відшкодуванням завданих державі збитків.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас