Nestle інвестує понад $787 млн у відповідальне виробництво кави Nescafe — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nestle інвестує понад $787 млн у відповідальне виробництво кави Nescafe

Технології&Авто
915
Швейцарська Nestle SA, один з найбільших у світі виробників продуктів харчування, планує в найближчі десять років направити понад 700 млн швейцарських франків ($ 787 млн) на сталий розвиток свого популярного бренду кави Nescafe, повідомляє Bloomberg.
Це більш ніж удвічі перевищує інвестиції компанії в сталий розвиток за останні десять років, зазначає агентство.
Компанія, зокрема, має намір до 2025 року виробляти 100% кави Nescafe, відстежуючи весь ланцюжок поставок до окремо взятих фермерів, повідомляється в прес-релізі Nestle.
Nescafe буде скорочувати викиди вуглекислого газу своїх постачальників сировини і власних операцій. Компанія також планує використовувати пакувальні матеріали, що не завдають шкоди навколишньому середовищу.
Глава підрозділу з виробництва кави та напоїв Nestle Філіп Навратіл зазначив, що програма має три пріоритети: «збільшення доходів фермерів, скорочення викидів вуглецю і перехід до упаковки, яка перероблатиметься». Він уточнив, що компанія продовжує працювати над остаточним обсягом інвестицій.
Nestle має намір досягти нульового рівня нетто-викидів вуглекислого газу до 2050 року.
Nestle — один з найбільших у світі виробників продуктів харчування зі штаб-квартирою в Веве (Швейцарія). Компанія випускає шоколадні та кондитерські вироби, готові сніданки, корми для домашніх тварин, дитяче та лікувальне харчування, каву, мінеральну воду та ін. Її портфель включає понад 2 тис. брендів, в тому числі марки Nestle, Nescafe, KitKat, Gerber, Maggi.
Раніше, на початку 2021 року повідомлялося також, що корпорація Nestlé, яка оцінює свою частку на українському ринку кави приблизно в 40%, запустила в Україні продаж лінійки кави під брендом Starbucks і розраховує зайняти провідні позиції в преміум-сегменті меленої та зернової кави.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас