Amazon запропонувала адміністрації Байдена допомогу з вакцинацією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запропонувала адміністрації Байдена допомогу з вакцинацією

Фондовий ринок
369
Amazon.com запропонувала допомогти адміністрації Джо Байдена прискорити поширення вакцини проти COVID-19, в тому числі серед своїх співробітників, повідомляє Bloomberg.
У листі Дейв Кларк, майбутній виконавчий директор роздрібного підрозділу Amazon, привітав президента Джо Байдена з інавгурацією і повторив прохання, з яким він вже звертався до Центру по контролю і профілактиці захворювань в минулому місяці, про те, щоб передові співробітники компанії отримали вакцину «якомога раніше».
Хоча більша частина корпоративних співробітників Amazon в її штаб-квартирі в Сіетлі та інших офісах наразі працює з дому, склади компанії, хмарні центри обробки даних і магазини Whole Foods Markets залишалися відкритими під час пандемії.
Кларк стверджує, що у Amazon є контракт з постачальником медичних послуг на вакцинацію своїх закладів.
«Ми готові діяти швидко, поки є вакцини», – наголосив він.
Кларк додав, що у компанії є можливість використовувати свої операції, інформаційні технології та комунікаційні можливості, щоб допомогти зусиллям адміністрації з масової імунізації.
«Наш масштаб дозволяє нам негайно вплинути на боротьбу з хворобою», – написав він.
З того часу як коронавірус почав поширюватися в Сполучених Штатах, другий за величиною роботодавець в приватному секторі США вніс значні зміни у свою велику логістичну мережу. Проте, минулого року Amazon заявила, що 20 000 її співробітників дали позитивний результат на COVID-19 в перші шість місяців пандемії. Низка урядовців та працівників компанії розкритикували Amazon за недостатньо хорошу та вчасну реакцію.
Джо Байден 20 січня приніс офіційну присягу і вступив на посаду президента Сполучених Штатів, ставши 46-м за рахунком главою держави.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас