Комісія по гральному бізнесу відхилила усі подані заявки на отримання ліцензій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комісія по гральному бізнесу відхилила усі подані заявки на отримання ліцензій

Фондовий ринок
2013
Комісія по регулюванню азартних ігор та лотерей відхилила усі подані заявки на отримання ліцензій щодо надання послуг проведення і організації азартних ігор через неправильне оформлення документів.
Про це повідомляється на сайті Комісії.
Зокрема, заявки на провадження діяльності з організації і проведення азартних ігор у мережі Інтернет подавали: ТОВГЕЙМДЕВ”, ТОВФАН ГЕЙМ”, ТОВСПЕЙСИКС”,
А заявки на проведення і організацію азартних ігор офлайн подали: ТОВІМПЕРІЯ АЗАРТУ”, ТОВВОЛНА 4444”.
Нагадуємо, Президент Володимир Зеленський підписав закон 2285-Д про державне регулювання грального бізнесу, незважаючи на дві взаємовиключні норми про визначення органа-регулятора ринку.
Закон встановлює перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, які дозволені в Україні. Зокрема, до нього входять азартні ігри в гральних закладах казино та онлайн, букмекерська діяльність у букмекерських пунктах і через інтернет, випуск та проведення лотерей, ігри в покер через інтернет.
У НАЗК повідомляли, що впровадження закону про гральний бізнес у чинній редакції призведе до появи корупційних схем під час отримання дозвільних документів і зробить неможливою чесну конкуренцію та прозорі правила діяльності у сфері азартних ігор.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас