Чернігівський завод представив новий тролейбус з автономним ходом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернігівський завод представив новий тролейбус з автономним ходом

Технології&Авто
1010
Корпорація «Еталон» представила новий повністю низькопідлоговий тролейбус великого класу довжиною 12 метрів з автономним ходом 20 кілометрів та динамічною підзарядкою.
Про це повідомив Національний промисловий портал.
Зазначається, що нині вже розроблено конструкторську документацію і випущено перший зразок тролейбуса.
На машину встановлено електродвигун латвійського виробника – Ризького електромашинобудівного заводу, тяговий привід і система автономного ходу – компанії «Інформбізнес» (Молдова).
Чернігівський завод представив новий тролейбус з автономним ходом
Чернігівський завод представив новий тролейбус з автономним ходом
«Ми відмовилися від тягових двигунів виробництва нашого «Електроважмашу» і перейшли на ризькі й, наскільки мені відомо, інші виробники наші теж на них переходять. Вони значно кращі (за якістю), і виробник надає систему знижок», – процитував портал генерального директора Чернігівського автозаводу Андрія Савченка.
Корпорація «Еталон» об’єднує 21 підприємство, в тому числі два автозаводи у Борисполі та Чернігові, підприємства «Український кардан» та Чернігівський ковальський завод. У поточному році корпорація випустила 203 транспортних засоби проти 215 одиниць у 2019 році.
Чернігівський автозавод був створений у серпні 2003 року. Відтоді на підприємстві розробили понад 60 моделей автобусів, тролейбусів і вантажівок. Зараз завод випускає 12 моделей машин – автобуси міські, міжміські, шкільні й туристичні, а також тролейбуси.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас