Встигніть скористатися акцією "Бонус до депозиту" та отримайте додаткову винагороду до 1,2% річних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Встигніть скористатися акцією "Бонус до депозиту" та отримайте додаткову винагороду до 1,2% річних

Кредит&Депозит
63
Відтепер клієнти ПУМБ можуть скористатися акцією «Бонус до депозитів» на порталах Мінфін та Finance.ua та отримати разову винагороду за розміщення депозитів. В акції беруть участь депозити «Накопичувальний» та «Дохідний».
Клієнти, що скористаються акцією «Бонус до депозиту», зможуть оформити вклади з дохідністю до 8,5 % річних у гривні для депозиту «Накопичувальний» та до 9,5% річних у гривні для депозиту «Дохідний» та отримати винагороду від сайту Мінфін у розмірі до 1,2% річних* від суми вкладу.
Щоб отримати додатково до 1,2% річних* від суми вкладу, існуючим та новим клієнтам банку потрібно в період з 14 січня до 31 березня 2020 року:
  • протягом 30 днів з дати оформлення заявки на сайтах відкрити в ПУМБ «Накопичувальний» або «Дохідний» депозити на суму від 30 тис грн та строком від 3 місяців
Мінфін виплатить винагороду в розмірі до 1,2% річних від суми вкладу протягом 32 днів на рахунок, вказаний клієнтом у заявці.
Відкрити нові депозити можна як у відділеннях банку, так і самостійно, скориставшись мобільним додатком ПУМБ Online.
Кожен клієнт може відкривати декілька вкладів в межах акції «Бонус до депозиту» та отримати винагороду по кожному. Звертаємо увагу, що в такому випадку потрібно заповнити для кожного вкладу окрему форму реєстрації та підтвердження на сайті Мінфін.
З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті або за телефоном гарячої лінії порталу Мінфін (044) 392‑47‑40
*Розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу. Розмір бонусу для різних вкладів вказаний у правилах Акції.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас