Експерти розповіли, як зміняться подорожі в 2021 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти розповіли, як зміняться подорожі в 2021 році

Світ
3366
Експерти з туризму та індустрії гостинності спрогнозували, як зміниться формат подорожей в 2021 році, враховуючи пандемію коронавірусу і майбутню вакцинацію.
Як пише видання The Sun, на думку профільних експертів, програма вакцинації, вже запущена в розвинених країнах, дала туристичній індустрії надію на те, що деякі з поточних обмежень на поїздки будуть зняті. Однак авіакомпанії, готелі та курорти все одно будуть змушені вживати нових заходів на постійній основі.
Безкоштовні бонусні ночі в готелях
Багато готелів запровадили програми тривалого проживання, які пропонують додаткові ночі безкоштовно при бронюванні тривалої відпустки. Це пов’язано з тим, що в цьому році мандрівники, ймовірно, будуть брати менше коротких відпусток, віддаючи перевагу одному більш тривалому періоду, щоб мінімізувати ризики, які можуть вплинути на поїздку в останню хвилину.
Безконтактне обслуговування
Одна з проблем, з якою довелося зіткнутися готелям – це мінімізація контактів в загальних зонах, де вірус може легко поширюватися. Це призвело до того, що багато хто тепер пропонує безконтактну реєстрацію, щоб позбутися довгих черг на стійках реєстрації.
Готельні номери також стають безконтактними – деякі повністю відмовляються від ключів до номерів і пропонують ключ від номера в мобільному додатку, в той час як інші варіанти включають вилучення або більш регулярну заміну часто використовуваних предметів, таких як кавомашини і ковдри.
При цьому готелі зі “шведським столом”, ймовірно, будуть менш популярні через складність підтримки в них необхідної чистоти. Замість цього багато курортів пропонують обіди тільки за столом або варіанти “бери та йди”, а також харчування в номері.
Відокремлені місця для відпочинку
Багатолюдні готельні курорти в новому сезоні перестануть користуватися популярністю через небажання відпочиваючих контактувати з іншими людьми, особливо це стосується сімей з дітьми. Навіть в Європі сім’ї, швидше за все, віддадуть перевагу відпочинку на відокремленій віллі, а не в готелях.
При цьому туристи будуть більше звертати увагу на піші або велосипедні прогулянки в менш відомі населені пункти, відмовляючись від поїздок в популярні міста і відвідування всесвітньовідомих пам’яток, де традиційно спостерігається великий потік туристів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас